teamtrainingen

teamtrainingen en -workshops

Teamtraining bij leerlijn beeldend ( groep 4 t/m 8)


Speciaal voor teams die de leerlijn beeldend hebben aangeschaft heeft DOK2a een teamtraining ontwikkeld. Tijdens de training komt de lesopbouw aan bod en gaan we actief bezig met het zelf 'ondervinden' van een aantal lessen. 

Deze training duurt 1,5 a 2 uur en heeft een speciale prijs van €275* bij een groepsgrootte van max. 12 pers (Meer teamleden? Dat kan natuurlijk ook!)


Teamtraining creatieve inspiratie ( groep 1 t/m 8)


Wat krijg je als je een heleboel te gekke kunstboeken, niet alledaagse materialen en kunstige ideeën samenbrengt in een team? Juist! Een enorme creatieve boost! Tijdens deze teamtraining ga je zelf aan de slag met verschillende materialen en technieken om creatief geprikkeld te worden. 

DOK2a kijkt samen met het team naar de behoeften en maakt een programma op maat. 

Prijs op aanvraag


Teamtraining procesgerichte didactiek bij de beeldende vakken ( groep 1 t/m 8) 


Hoe zorg je ervoor dat de werkstukken die de kinderen maken uniek en eigen zijn en waarbij kinderen een eigen inbreng hebben en niet alles al vaststaat? In deze teamtraining kijken we naar de theorie van procesgerichte didactiek en gaan we zelf aan het werk met allerlei materialen en technieken. Na deze training ben je zelf in staat beeldende lessen te bedenken en uit te voeren waarbinnen de procesgerichte didactiek centraal staat. 

Deze training wordt in overleg met de school op maat gemaakt. 

Prijs op aanvraag. 


Visietraining cultuureducatie


Welke plek neemt kunst en cultuur in bij jullie op school? een inspirerende middag waarbij aan de hand van stellingen in teamverband wordt ontdekt wat de gezamenlijke visie op cultuuronderwijs is en hoe die vormgegeven kan worden. Bij deze training wordt o.a. gebruik gemaakt van de toolbox 'Dot, 3e boom rechts' ontwikkeld door stichting Kopa. 

Prijs op aanvraag. 


Workshop 'Boek - druk - kunst!' ( groep 1 t/m 4)


Vijfentwintig dezelfde vouwwerkjes ophangen in je klas? Welnee! In deze workshop leer je hoe je met de kinderen unieke kunstwerken kunt maken met vouwwerkjes naar aanleiding van een prentenboek. Verschillende druktechnieken en materialen komen aan bod. We gaan aan de slag met verfrollers, letterstempels, vouwblaadjes, vorken (vorken? ja echt), wc-rolletjes, prikkers, wasco, bubbeltjesplastic en nog veel meer materialen die iedereen wel heeft liggen. 

Prijs op aanvraag.


Workshop uit 'Creatief aanbod scholen' voor het team


Het is ook mogelijk om met het team uit de workshops te kiezen die bij 'creatief aanbod scholen' staat. Bijvoorbeeld de workshop Werkman of Rembrandt zijn ook zeer geschikt voor teams. 
Prijs op aanvraag. *Bij de workshops en trainingen aan volwassenen wordt 21%btw gerekend. Getoonde prijzen zijn exclusief btw. en exclusief reiskosten ( € 0,25 p.km)